2018. november 19. hétfő,
Erzsébet, Zsóka, Liza
,
napja van.
Nyitva tartásunk:
Jelenleg még át.
H-P: 800-1900, Sz: 800-1300, V: zárva

Címünk:
Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 74/A.
(megközelíthetőség)

Nyitva tartásunk:
H-P: 800-1900, Sz: 800-1300, V: zárva

Telefonszámaink:
+36 (42) 785 001, +36 (20) 2600 520

Cégbemutató

Tisztelt Érdeklődő!

Bagaméry Péter

Bagaméry Péter vagyok, a MasterMind Interactive KFT. ügyvezetője. Kérem, engedje meg, hogy a MasterMind Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz valamennyi munkatársa nevében megköszönjem érdeklődését cégünk iránt, valamint néhány szóval bemutassam tevékenységünket.

Nevünkben a MasterMind jelentése: zseniális elme, az Interactive pedig azt jelenti, hogy kölcsönös, közvetlen kapcsolat a vevő és köztünk, nem pedig egy multikra jellemző távolságtartás, megközelíthetetlenség jellemzi cégünket.

A MasterMind Interactive KFT. egy 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 2008. évben kezdte meg számítástechnikai tevékenységét Nyíregyházán, egy több éve informatikával foglalkozó cég tevékenységének, árukészletének, és üzlethelyiség bérleti jogának megvásárlásával. Ekkor nyitottuk meg első számítástechnikai szaküzletünket és szervizünket Nyíregyházán, a Korányi Frigyes u. 29/A. szám alatt, ahol új- és használt számítástechnikai eszközöket értékesítünk, használt számítástechnikai eszközöket beszámítunk. A számítástechnikai eszközökön kívül nyomtatókat, tábla PC-ket, GPS-eket, valamint eredeti és után gyártott nyomtató kellékanyagokat is forgalmazunk.

Cégünk kiemelten nagy figyelmet fordít a munkatársak képzésére, így biztosítva a számítástechnika gyors fejlődésének nyomon követését, hogy naprakész szaktudással álljanak az Önök rendelkezésére.

Szervizünkben vállaljuk asztali számítógépek, notebookok, netbookok, monitorok és nyomtatók garanciális, illetve garancián túli javítását, szoftverek telepítését (hozott, vagy nálunk vásárolt szoftverrel).

A számítógép alkatrészek és szoftverek kereskedelmén, valamint javításán túl tevékenységünk részét képezi még vállalkozások számítógépparkjának felügyelete, karbantartása, hálózatok tervezése és kiépítése. Havidíjas rendszerfelügyeletre vonatkozó árajánlatunkat kérje munkatársainktól.

Az egyedi igények kielégítése érdekében termékválasztékunkat kibővítettük speciális, különleges termékekkel, mint pl. az Asus EEE Box, SSD, Belkin termékek, biztonsági (túlfeszültség elleni védelemmel ellátott) elosztók, stb.

2010. április 02-től egy több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező új szakemberrel bővült csapatunk, valamint tevékenységünket is szélesítettük, bővítettük. Nyitva tartásunk a megyében a leghosszabb, hétköznapokon reggel 8 órától este 19 óráig állunk az Önök rendelkezésére, szombaton pedig reggel 9 órától délután 14 óráig.

Az új igényeknek megfelelve megkezdtük számítógépek helyszíni javítását is, így Ön eldöntheti, hogy számítógépét az Ön otthonában/irodájában javítsuk meg, vagy szervizünkben. A helyszíni számítógép javítás előnyeiről itt olvashat.

2010. augusztus 01-től viszonteladói értékesítést kezdtünk, így szeretettel várjuk viszonteladóinkat is! Új viszonteladó partnerek jelentkezést Szabó Attila - értékesítés vezető kollégánknál lehet megtenni!

2011. október 20-tól a Microsoft Magyarország által Minősített Szerviz Partner lettünk, így Ön biztos lehet abban, hogy szervizünkbe leadott számítógépe megfelelő szakértői kezek között kerül megjavításra, az elvárható legmagasabb színvonalon.

2011. november 07-től a világ egyik legnagyobb számítógép gyártójának, a Dell-nek lettünk hivatalos partnere (Dell Registered Partner), így Nyíregyházán is méltó módon van képviselve a márka. Szaküzletünkben a legtöbb Dell notebook megtalálható illetve megrendelhető!

2012. májusától számítástechnikai üzletünk és szervizünk új címen található, a Korányi Frigyes u. 74/A. alatt (a régi üzlettől 50 méterre). Új üzletünk a korábbinál is jelentősen színvonalasabb, tágasabb és jobb parkolási adottságokkal rendelkezik. Bemutatótermünkben lehetőséget kínálunk a tábla PC-k, notebookok, navigációs készülékek, monitorok vagy akár nyomtatók megtapintására, kézbevételére, kipróbálására. Továbbra is üzletünk a megye leghosszabban nyitva tartó számítástechnikai üzlete!

2012. augusztus hónap újabb forduló nap volt cégünk történetében, hiszen cégünk megnyitotta az Apple termékekkel foglalkozó bemutató részlegét. Csapatunk új taggal bővül, egy olyan kolléga személyében, aki több, mint 10 éve számítástechnikai területen dolgozik, azon belül is több, mint 5 éves múlttal rendelkezik, mint Apple termékekkel foglalkozó szakember. Így kollégáink szakmai tudásának szintjét még magasabbra emeltük.

2012. októbertől változott nyitva tartásunk. Hallgattunk Önökre, azt kérték, hogy szombaton nyissunk korábban, hogy a reggeli nagy áruházas és piacos bevásárlással egybekötve tudjanak üzletünkbe betérni. Így az Önök kérése szerint szombatonként már reggel 8 órától nyitva áll üzletünk, délután 1 óráig. A többi napon nyitva tartásunk változatlan!

2012. december 04-én útjára indult heti levélsorozatunk, melyet csak korábbi ügyfeleink részére küldünk. Ezekben a levelekben hasznos tanácsokat adunk a számítógépek használatával kapcsolatban.

Az ügyfeleink elégedettségére kiemelt figyelmet szentelünk, aminek eredményeképpen üzletünk Nyíregyháza piacvezető számítástechnikai szaküzlete lett 2012-ben. Köszönjük Önöknek!

2013. júniusától egy nagyon kellemes meglepetés ért bennünket. A tanácsokról szóló heti levelünk egyik olvasója a Szuperinfó című hetilapnál dolgozik, és megkeresett minket, hogy volna-e lehetőség arra, hogy írásainkat megjelenítsék újságjukban, melyre természetesen igent mondtunk, és ezúton is köszönjük!

 

A fent leírtakon túl vállaljuk továbbá önkormányzatok, iskolák, és gazdasági társaságok pályázatainak teljesítését, eszközök beüzemelését.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját számítástechnikai szaküzletünkben és szervizünkben, vagy megrendeléseiket elérhetőségeinken!

 

Tisztelettel:

Bagaméry Péter
ügyvezető igazgató

 

Cím: Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 74/A.

Lassú a régi számítógéped?

Cseréld le egy új és gyors gépre, amin pörög a munka, száguld a net és jól megy a játék!

Kattints ide a részletekért!

Téged vertek már át?

A MasterMind-ban nem érhet csalódás! Barátságos, udvarias és segítőkész munkatársak fogadnak Téged!

Olvasd el vásárlóink véleményét!

Gyors szerviz

Pontos problémamegoldás mellett gyors munkát is szeretnél?

Igényeld ezt a szolgáltatásunkat!
A MasterMind Western Digital Partner
A MasterMind regisztrált Dell Partner
A MasterMind minősített CoolerMaster értékesítési pont
A MasterMind a Microsoft által minősített Szerviz Partner
A MasterMind Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye egyetlen kiemelt Epson éréktesítője

A cookie-k segítenek weboldalunk működésében. Weboldalunk megtekintésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.