2018. november 19. hétfő,
Erzsébet, Zsóka, Liza
,
napja van.
Nyitva tartásunk:
Jelenleg még át.
H-P: 800-1900, Sz: 800-1300, V: zárva

Címünk:
Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 74/A.
(megközelíthetőség)

Nyitva tartásunk:
H-P: 800-1900, Sz: 800-1300, V: zárva

Telefonszámaink:
+36 (42) 785 001, +36 (20) 2600 520

  • Nyitólap
  • Szolgáltatásaink
  • PC, notebook, monitor javítás

PC, notebook és monitor javítás

A számítógépek megjelenése rengeteg előnyt hozott magával: meggyorsította a munkát, élvezetessé tette a szabadidő eltöltését, megkönnyítette az információhoz jutást, forradalmasította a kommunikációt a világ távoli pontjaival, felgyorsította az információ áramlást, stb. Viszont sok bosszúság is velejárója lett: bonyolult szoftverek, érhetetlen hibaüzenetek, vírusok, férgek, és a legrosszabb: adataink elveszítése. És persze ha elromlik valami, az mindig a lehető legrosszabbkor történik, amikor épp nagy szükség lenne a számítógépre, notebookra.

Szakszervizünkben megvizsgáljuk, hogy a hiba forrása hardveres, vagy szoftveres eredetű, majd telefonon egyeztetünk Önnel, hogy ajánlatot adjunk a javításra, így Önt nem fogja meglepetés érni a javítási költség, amikor megérkezik készülékéért. Amennyiben a hiba hardveres eredetű, úgy - igény esetén - készletről cseréljük a hibás alkatrészt. Szoftveres hibánál elvégezzük az adatmentést, valamint az eredeti Windows címkével ellátott számítógépeken újratelepítjük a számítógép operációs rendszerét, beállítjuk a hardver eszközök illesztőprogramjait, majd visszamentjük az adatokat, így Ön zavartalanul használhatja számítógépét a megszokott módon.

A monitorok meghibásodása esetén érdemes végig gondolni, mennyit érdemes rákölteni a készülékre. Még mindig elég gyakori a régi típusú CRT (katód sugárcsöves) monitorok üzemelése, amik javítása általában többe kerül, mint ami a monitor valós értéke. Az új típusú LCD monitorok hibáit azonban mindenképpen javasoljuk bevizsgátatni szervizünkben, mert azok a típusok még olyan értéket képviselnek, melynek javítása jobban megérheti. Meghibásodott monitorját hozza be hozzánk, és kollégáink ajánlatot adnak annak javítására!

Notebookok az esetek jelentős részében a gazdaságos javítás a részegységek (pl. merevlemez, memória, DVD író) cseréjével oldható meg, de nem ritka esetben előfordul, hogy kondenzátor, inverter vagy egyéb belső alkatrész cseréje is elegendő. Mivel a notebookok hordozhatóak, így ennek hátulütője sem ritka, miszerint ha véletlenül leesik, vagy a töltő kábel megrántása miatt a az alaplapról leválik a töltő csatlakozó. Ezek a hibák bár elsőre végzetesnek tűnhetnek, jó eséllyel a készülékek megmenthetők, és javítás után tovább használhatók! Javasoljuk szervizünk felkeresését, hogy szakembereink megvizsgálhassák a hibás készüléket!

FONTOS! A hibás, javíthatatlan, vagy gazdaságosan nem javítható készüléket NE DOBJA ki a kukába, csak az erre a célra kijelölt helyen!

NyomtatásE-mail

Cím: Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 74/A.

Lassú a régi számítógéped?

Cseréld le egy új és gyors gépre, amin pörög a munka, száguld a net és jól megy a játék!

Kattints ide a részletekért!

Téged vertek már át?

A MasterMind-ban nem érhet csalódás! Barátságos, udvarias és segítőkész munkatársak fogadnak Téged!

Olvasd el vásárlóink véleményét!

Gyors szerviz

Pontos problémamegoldás mellett gyors munkát is szeretnél?

Igényeld ezt a szolgáltatásunkat!
A MasterMind Western Digital Partner
A MasterMind regisztrált Dell Partner
A MasterMind minősített CoolerMaster értékesítési pont
A MasterMind a Microsoft által minősített Szerviz Partner
A MasterMind Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye egyetlen kiemelt Epson éréktesítője

A cookie-k segítenek weboldalunk működésében. Weboldalunk megtekintésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.