Cégbemutató

Tisztelt Érdeklődő!

Bagaméry Péter

Bagaméry Péter vagyok, a MasterMind Interactive KFT. ügyvezetője. Kérem, engedje meg, hogy a MasterMind Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz valamennyi munkatársa nevében megköszönjem érdeklődését cégünk iránt, valamint néhány szóval bemutassam tevékenységünket.

Nevünkben a MasterMind jelentése: zseniális elme, az Interactive pedig azt jelenti, hogy kölcsönös, közvetlen kapcsolat a vevő és köztünk, nem pedig egy multikra jellemző távolságtartás, megközelíthetetlenség jellemzi cégünket.

A MasterMind Interactive KFT. egy 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 2008. évben kezdte meg számítástechnikai tevékenységét Nyíregyházán, egy több éve informatikával foglalkozó cég tevékenységének, árukészletének, és üzlethelyiség bérleti jogának megvásárlásával. Ekkor nyitottuk meg első számítástechnikai szaküzletünket és szervizünket Nyíregyházán, a Korányi Frigyes u. 29/A. szám alatt, ahol új- és használt számítástechnikai eszközöket értékesítünk, használt számítástechnikai eszközöket beszámítunk. A számítástechnikai eszközökön kívül nyomtatókat, tábla PC-ket, GPS-eket, valamint eredeti és után gyártott nyomtató kellékanyagokat is forgalmazunk.

Cégünk kiemelten nagy figyelmet fordít a munkatársak képzésére, így biztosítva a számítástechnika gyors fejlődésének nyomon követését, hogy naprakész szaktudással álljanak az Önök rendelkezésére.

Szervizünkben vállaljuk asztali számítógépek, notebookok, netbookok, monitorok és nyomtatók garanciális, illetve garancián túli javítását, szoftverek telepítését (hozott, vagy nálunk vásárolt szoftverrel).

A számítógép alkatrészek és szoftverek kereskedelmén, valamint javításán túl tevékenységünk részét képezi még vállalkozások számítógépparkjának felügyelete, karbantartása, hálózatok tervezése és kiépítése. Havidíjas rendszerfelügyeletre vonatkozó árajánlatunkat kérje munkatársainktól.

Az egyedi igények kielégítése érdekében termékválasztékunkat kibővítettük speciális, különleges termékekkel, mint pl. az Asus EEE Box, SSD, Belkin termékek, biztonsági (túlfeszültség elleni védelemmel ellátott) elosztók, stb.

2010. április 02-től egy több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező új szakemberrel bővült csapatunk, valamint tevékenységünket is szélesítettük, bővítettük. Nyitva tartásunk a megyében a leghosszabb, hétköznapokon reggel 8 órától este 19 óráig állunk az Önök rendelkezésére, szombaton pedig reggel 9 órától délután 14 óráig.

Az új igényeknek megfelelve megkezdtük számítógépek helyszíni javítását is, így Ön eldöntheti, hogy számítógépét az Ön otthonában/irodájában javítsuk meg, vagy szervizünkben. A helyszíni számítógép javítás előnyeiről itt olvashat.

2010. augusztus 01-től viszonteladói értékesítést kezdtünk, így szeretettel várjuk viszonteladóinkat is! Új viszonteladó partnerek jelentkezést Szabó Attila - értékesítés vezető kollégánknál lehet megtenni!

2011. október 20-tól a Microsoft Magyarország által Minősített Szerviz Partner lettünk, így Ön biztos lehet abban, hogy szervizünkbe leadott számítógépe megfelelő szakértői kezek között kerül megjavításra, az elvárható legmagasabb színvonalon.

2011. november 07-től a világ egyik legnagyobb számítógép gyártójának, a Dell-nek lettünk hivatalos partnere (Dell Registered Partner), így Nyíregyházán is méltó módon van képviselve a márka. Szaküzletünkben a legtöbb Dell notebook megtalálható illetve megrendelhető!

2012. májusától számítástechnikai üzletünk és szervizünk új címen található, a Korányi Frigyes u. 74/A. alatt (a régi üzlettől 50 méterre). Új üzletünk a korábbinál is jelentősen színvonalasabb, tágasabb és jobb parkolási adottságokkal rendelkezik. Bemutatótermünkben lehetőséget kínálunk a tábla PC-k, notebookok, navigációs készülékek, monitorok vagy akár nyomtatók megtapintására, kézbevételére, kipróbálására. Továbbra is üzletünk a megye leghosszabban nyitva tartó számítástechnikai üzlete!

2012. augusztus hónap újabb forduló nap volt cégünk történetében, hiszen cégünk megnyitotta az Apple termékekkel foglalkozó bemutató részlegét. Csapatunk új taggal bővül, egy olyan kolléga személyében, aki több, mint 10 éve számítástechnikai területen dolgozik, azon belül is több, mint 5 éves múlttal rendelkezik, mint Apple termékekkel foglalkozó szakember. Így kollégáink szakmai tudásának szintjét még magasabbra emeltük.

2012. októbertől változott nyitva tartásunk. Hallgattunk Önökre, azt kérték, hogy szombaton nyissunk korábban, hogy a reggeli nagy áruházas és piacos bevásárlással egybekötve tudjanak üzletünkbe betérni. Így az Önök kérése szerint szombatonként már reggel 8 órától nyitva áll üzletünk, délután 1 óráig. A többi napon nyitva tartásunk változatlan!

2012. december 04-én útjára indult heti levélsorozatunk, melyet csak korábbi ügyfeleink részére küldünk. Ezekben a levelekben hasznos tanácsokat adunk a számítógépek használatával kapcsolatban.

Az ügyfeleink elégedettségére kiemelt figyelmet szentelünk, aminek eredményeképpen üzletünk Nyíregyháza piacvezető számítástechnikai szaküzlete lett 2012-ben. Köszönjük Önöknek!

2013. júniusától egy nagyon kellemes meglepetés ért bennünket. A tanácsokról szóló heti levelünk egyik olvasója a Szuperinfó című hetilapnál dolgozik, és megkeresett minket, hogy volna-e lehetőség arra, hogy írásainkat megjelenítsék újságjukban, melyre természetesen igent mondtunk, és ezúton is köszönjük!

 

A fent leírtakon túl vállaljuk továbbá önkormányzatok, iskolák, és gazdasági társaságok pályázatainak teljesítését, eszközök beüzemelését.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját számítástechnikai szaküzletünkben és szervizünkben, vagy megrendeléseiket elérhetőségeinken!

 

Tisztelettel:

Bagaméry Péter
ügyvezető igazgató

 

Fazekas Ottó
"Teljes mértékben elégedett vagyok minden tekintetben!"
2019. június 12. szerda
Szucsányi Péter
"Mindenkinek csak ajánlani tudom a MasterMind-ot! Kellemes és barátságos hangulatban fogadnak. Asztali gépet és laptopot is vittem már hozzájuk, nagyon jól, szakszerűen, gyorsan és jó árban is dolgoznak, segítőkészek. (Nekem a gépet ki is takarították szépen, pedig elfelejtem mondani. Apró dolog de sokmindent elárul ☺️)"
2019. augusztus 23. péntek
Cachter Attila
"Tökéletesen, maximálisan elégedett vagyok mind a javítással mind pedig a kiszolgálással. Törzsvásárlók vagyunk, mindig visszajárunk."
2019. június 12. szerda

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.