PC, notebook és monitor javítás

A számítógépek megjelenése rengeteg előnyt hozott magával: meggyorsította a munkát, élvezetessé tette a szabadidő eltöltését, megkönnyítette az információhoz jutást, forradalmasította a kommunikációt a világ távoli pontjaival, felgyorsította az információ áramlást, stb. Viszont sok bosszúság is velejárója lett: bonyolult szoftverek, érhetetlen hibaüzenetek, vírusok, férgek, és a legrosszabb: adataink elveszítése. És persze ha elromlik valami, az mindig a lehető legrosszabbkor történik, amikor épp nagy szükség lenne a számítógépre, notebookra.

Szakszervizünkben megvizsgáljuk, hogy a hiba forrása hardveres, vagy szoftveres eredetű, majd telefonon egyeztetünk Önnel, hogy ajánlatot adjunk a javításra, így Önt nem fogja meglepetés érni a javítási költség, amikor megérkezik készülékéért. Amennyiben a hiba hardveres eredetű, úgy - igény esetén - készletről cseréljük a hibás alkatrészt. Szoftveres hibánál elvégezzük az adatmentést, valamint az eredeti Windows címkével ellátott számítógépeken újratelepítjük a számítógép operációs rendszerét, beállítjuk a hardver eszközök illesztőprogramjait, majd visszamentjük az adatokat, így Ön zavartalanul használhatja számítógépét a megszokott módon.

A monitorok meghibásodása esetén érdemes végig gondolni, mennyit érdemes rákölteni a készülékre. Még mindig elég gyakori a régi típusú CRT (katód sugárcsöves) monitorok üzemelése, amik javítása általában többe kerül, mint ami a monitor valós értéke. Az új típusú LCD monitorok hibáit azonban mindenképpen javasoljuk bevizsgátatni szervizünkben, mert azok a típusok még olyan értéket képviselnek, melynek javítása jobban megérheti. Meghibásodott monitorját hozza be hozzánk, és kollégáink ajánlatot adnak annak javítására!

Notebookok az esetek jelentős részében a gazdaságos javítás a részegységek (pl. merevlemez, memória, DVD író) cseréjével oldható meg, de nem ritka esetben előfordul, hogy kondenzátor, inverter vagy egyéb belső alkatrész cseréje is elegendő. Mivel a notebookok hordozhatóak, így ennek hátulütője sem ritka, miszerint ha véletlenül leesik, vagy a töltő kábel megrántása miatt a az alaplapról leválik a töltő csatlakozó. Ezek a hibák bár elsőre végzetesnek tűnhetnek, jó eséllyel a készülékek megmenthetők, és javítás után tovább használhatók! Javasoljuk szervizünk felkeresését, hogy szakembereink megvizsgálhassák a hibás készüléket!

FONTOS! A hibás, javíthatatlan, vagy gazdaságosan nem javítható készüléket NE DOBJA ki a kukába, csak az erre a célra kijelölt helyen!
Németh Dezső
"Megbízható, gyors, ügyfélorientált."
2019. szeptember 20. péntek
Dobrosi Tibor
"Máskor is csak ide fogok jönni, mert nagyon elégedett voltam a kiszolgálással."
2019. június 28. péntek
Elekes Attila
" Többször segítettek telefon, laptop meghibásodása esetén. Egy rendkívül jól szervezett, profi vállalkozás. Ajánlom őket! "
2020. július 05. vasárnap

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.