Értékesítési ajánlat cégek részére

A vállalkozások szoros együttműködése fokozottan fontos manapság, így értékesítési szolgáltatásainkat átgondoltuk. Kizárólag szerződött partnereink részére biztosítunk olyan kedvezményeket, melyek igénybevételével jelentős költségmegtakarítást érhetnek el.

Előnyök szerződött partnereink részére:

  • hatékonyság: nem kell külön helyről beszerezni a nyomtatófestéket, a papírt, az elromlott egeret, vagy az új számítógépet.
  • árkedvezmény: miért ne használná ki, hogy szerződött partneri viszonyából adódóan egy jobb árkategóriába legyen beállítva számlázó programunkban, ami átlagosan 6-7% árkedvezményt jelent minden vásárlásból?! Ez éves 500.000 Ft-os informatikai költség esetén 30-35.000 Ft-ot is jelenthet!
  • megbízhatóság: nem szükséges nagy mennyiségű készpénzt bíznia árubeszerzőjére, mivel lehetőség van átutalásos fizetésre
  • komplexitás: igény esetén számítógéppark felügyeletét is elvégezzük, így meghibásodás esetén a hiba diagnosztizálása, a csere-alkatrész szállítása és szükség esetén a garanciális ügyintézés mind egy helyen érhető el, nem szükséges órákat tölteni az adminisztráció visszakeresésével, melyik eszköz kitől lett vásárolva, hol kell garanciális igényt jelezni.

Mi a teendője, ha felkeltettük érdeklődését?
Keressen bennünket bizalommal, és kérje egyedi ajánlatunkat az Ön konkrét kéréseinek figyelembevételével.

Az Ön üzletkötője: Kiss Lajos

Gilányi Gábor
"Elégedett vagyok a termékekkel, és főként azzal, hogy a vírusirtást ajándékként végezték el. Így a gép már nem csak csendesebb, hanem érezhetően gyorsabb is lett."
2018. július 25. szerda
Hetey Tamás
"Kedvesen fogadtak, a garanciát ŐK (!) hozták fel és nem nekem kellett kikotyognom, hogy de elvileg még él a gari. Nem is kértek semmi igazoló papírt hanem egyből kikeresték a nevem a rendszerből. "Oké rendben, szeptemberig érvényes a garancia szóval egy fél óra múlva gyere vissza addigra kész lesz." Náluk látszik, hogy az első a vásárló. Ha bármi gondotok...
2018. augusztus 01. szerda
Juhász Orsolya
"Én nagyon meg voltam velük elégedve. Nem is tudtam volna boldogulni a továbbiakban, ha ők nem segítenek."
2019. január 07. hétfő

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb szempontunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Extra hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1900, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

 
MasterMind Számítástechnika
Minden jog fenntartva! © 2008-2019 - MasterMind Interactive KFT.