MasterMind Minősítés

Jártál már úgy, hogy egy terméket megvásároltál, és utólag megbántad? Általában ez azért van, mert nem kaptál megfelelő tájékoztatást az eladótól, és vagy rád beszélt olyat, amire nem volt szükséged, vagy nem beszélt le arról, amit nem kellett volna megvásárolnod. Tipikusan spórolás kapcsán szoktak előjönni ilyen problémák.

Ez a múlt!

A MasterMind csapata összeállított egy minősítési rendszert, és egy új termék forgalmazása előtt nekilátunk, és átfuttatjuk az adott terméket ezen a minősítésen. Ha ezen a minősítési eljáráson megfelelt, akkor megkapja a termék a MasterMind Minősítést, a beszerzésünk pedig csak olyan terméket vásárolhat, ami ezt a minősítést megkapta. Így biztos lehetsz benne, hogy ha nálunk vásárolsz bármit, az egy minimum elvárható szintet fog tudni. Nyugodtan vásárolhatsz tőlünk.

Miket figyelünk a minősítéskor?

  • termék várható megbízhatósága
  • garanciális feltételek (időtartam, garanciázás módja, ügyintézés hossza)
  • terméktámogatás színvonala
  • mennyi idő a várható életciklusa a terméknek
  • értéktartás, mennyire lesz eladható a várható csere időpontjában
  • alkatrész ellátottság
  • javíthatóság
  • mennyire tudja azt, amire ki lett találva

Nem állítjuk, hogy az általunk forgalmazott termékek soha nem romlanak el, és soha nem lesz velük semmi gond. Ilyet senki sem garantálhat. Azt azonban bátran állítjuk, hogy az általunk forgalmazott termékekkel nagyságrendekkel kevesebb probléma lesz, mint sok olyan termék esetében volna, amelyek megbuknak a minősítési eljárásunk során.

Akkor nálunk minden drága?

Nem egészen. A MasterMind Minősítés nem azt jelenti, hogy ezt csak prémium kategóriás, csúcs termékek kaphatják meg. Természetesen a termékek egy része prémium termék. Egy másik része pedig szimplán jó minőségű termék. Azonban igen, vannak olyan árkategóriájú termékek, amelyek nálunk nem megvásárolhatók. Nem adjuk hozzá a nevünket. Ilyenek a rendkívül silány minőségű és olcsó táblagépek.

Válassz jó minőségű terméket! A MasterMind üzletében biztosan ilyet fogsz kapni!

Hetey Tamás
"Kedvesen fogadtak, a garanciát ŐK (!) hozták fel és nem nekem kellett kikotyognom, hogy de elvileg még él a gari. Nem is kértek semmi igazoló papírt hanem egyből kikeresték a nevem a rendszerből. "Oké rendben, szeptemberig érvényes a garancia szóval egy fél óra múlva gyere vissza addigra kész lesz." Náluk látszik, hogy az első a vásárló. Ha bármi gondotok...
2018. augusztus 01. szerda
Szilágyi Bécsi Tímea
"Imádom az új laptopom."
2018. április 10. kedd
Szabó Györgyné
"Minden rendben van azóta is a géppel. Kiszolgálással is nagyon elégedett voltam."
2018. április 04. szerda

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb szempontunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Extra hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1900, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

 
MasterMind Számítástechnika
Minden jog fenntartva! © 2008-2019 - MasterMind Interactive KFT.