6Gb/s-os sebességel hasítanak a Samsung 830-as sorozatú SSD-i

Októbertől Magyarországon is elérhető a Samsung 830-as SSD sorozata, amely SATA 3.0 interfészen keresztül kapcsolódik a számítógéphez, megduplázva ezzel a Samsung előző, 470-es SSD sorozatának sávszélességét. Így anélkül növelhető drámai mértékben a teljesítmény, hogy egy vadonatúj PC-t kellene beszerezni.


A Samsung SSD 830-as sorozat nemcsak belső, hanem külső tulajdonságaiban is maradandó élményt nyújt. Az új, nagy teljesítményű meghajtó fekete szálcsiszolt borítást kapott, a narancsszínű sarok pedig mára a márka meghajtóinak védjegyévé vált.


Az SSD-ben található flash memória garancia a nagy teljesítményre, az alacsony energiafogyasztásra és hőtermelésre, valamint a fokozott megbízhatóságra. Az újdonságok sebessége véletlenszerű olvasás esetén kiemelkedően magas, akár 80 000 IOPS , amelynek révén nemcsak a számítógép indulása lesz gyorsabb, hanem több program egyidejű futtatása esetén sem lesz tapasztalható semmilyen lassulás. A maximum 520 megabájtos másodpercenkénti szekvenciális olvasási sebesség pedig azt garantálja, hogy a hatalmas fájlok, pl. a nagyméretű képek, filmek vagy videók is villámgyorsan és akadástól mentesen töltődnek be.


Az új SSD széria a 470-es sorozat továbbfejlesztett változata, és a Samsung saját szoftverének köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt. A koreai vállalat – az SSD-piacon egyedüliként – az SSD-meghajtók minden elemét házon belül készíti, így tökéletesen össze tudja hangolni a hardver- és szoftverelemeket. Emellett a Samsung Magician szoftver képes kihozni a meghajtóból a maximumot.


A Samsung fejlesztőcsomagjával könnyedén és biztonságosan fokozható szinte bármely régebbi számítógép teljesítménye. A csomaghoz járó Norton Ghost szoftver segítségével az alkalmazások újratelepítése, az adatok kézzel történő átmásolása és a beállítások újrakonfigurálása nélkül is megoldható a merevlemezről SSD-re való átállás, ami így akár 75 százalékkal rövidebb időt vehet igénybe, mint egyébként. A csomag tartalmaz egy keretet is, amivel a 2,5 hüvelykes meghajtó egy 3,5 hüvelykes merevlemez helyére beszerelhető, valamint minden szükséges kábelt és útmutatót. A notebookok számára készített csomagokban az SSD és a szoftverek mellett egy USB-SATA adapterkábel található.


A Samsung SSD 830-as sorozat tagjai 64, 128, 256 és 512GB-os méretben lesznek majd kaphatók.


Kapacitás

64 GB

128 GB

256 GB

512 GB

Írási sebesség

Szekvenciális (MB/s)

160

320

400

400

Véletlenszerű (IOPS)

16 000

30 000

36 000

36 000

Olvasási sebesség

Szekvenciális (MB/s)

520

520

520

520

Véletlenszerű (IOPS)

75 000

80 000

80 000

80 000


Az új modellek bruttó végfelhasználói ára:

  • Samsung SSD 830 Series 64 GB: 29 900 Ft
  • Samsung SSD 830 Series 128 GB: 52 900 Ft
  • Samsung SSD 830 Series 256 GB: 99 000 Ft
  • Samsung SSD 830 Series 512 GB: 189 000 Ft
Hajnal Lajos
" A MasterMind szakemberei minőségi munkát végeznek, segítőkészek, szakmai tanácsokkal segítik a hozzájuk fordulókat, hír üzeneteikkel rendszeresen tájékoztatnak a szakma újdonságairól. "
2020. június 23. kedd
Ilyés Gábor
"Tökéletesen elégedett vagyok mindennel!"
2019. június 12. szerda
Séra Zsoltné
"Hibafeltárásra vittem be a számítógépemet. Mindent megbeszéltünk és a kiszolgálás is tökéletes volt."
2019. június 28. péntek

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.