Samsung B2B notebook modellek - a cége igényei szerint!

Tekintse meg, milyen előnyökkel jár a Samsung business notebook széria!

Miért érdemes Samsung üzleti notebook-ot választania?


Samsung B2B notebook modellek - a cége igényei szerint!MEGBÍZHATÓ MÁRKA

A kiváló minőség, a teljesítmény, a technológia és a formatervezés összhangja, valamint a vevőink iránti elkötelezettség mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy a Samsung a világ leggyorsabban növekvő PC-gyártójává, és a világ egyik vezető elektronikai vállalatává váljon.


EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKMINŐSÉG

A szigorú minőségbiztosítás és az ISO-szabványnak megfelelő gyártási folyamat garantálja, hogy csak a legjobb termékek juthassanak el a fogyasztókhoz.


SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ FORMATERVEZÉS

Nemzetközi tervezőközpontjaink és tervezőpartnereink közreműködésével megalkotott stílusos notebookjaink több rangos formatervezési díjat is elnyertek (pl. iF Product Design Award, IDEA,Good Design „Gold Award” 2009).


ZÖKKENŐMENTES KISZOLGÁLÁS

Eltökélt célunk, hogy a lehető legjobb és leggyorsabb ügyfélszolgálatot működtessük az ágazatban. Büszkék vagyunk rá, hogy élen járunk a fogyasztói elégedettségben (1. helyezés a fogyasztói elégedettség terén notebook kategóriában – CT magazin, Németország, 2010. május).


Kivételes megbízhatóság

Strapabíró kialakításával, fejlett energiagazdálkodásával és kifinomult biztonsági funkcióival a Series 2/4/6 notebook-ok képesek megvédeni értékes üzleti adatait a hétköznapi kockázatoktól.


Hosszú élettartam

A masszív Duracase Pro burkolat növeli a termelékenységét és csökkenti a költségeit. A kijelző burkolata akár 500 kg-os terhelést is elvisel. A leejtésérzékelővel ellátott merevlemez szintén hiba nélkül túléli a 76cm-es magasságból történő leejtést. A cseppálló billentyűzet véd a folyadék okozta károsodás ellen, a tömör fémből készült zsanérok pedig sokkal tovább kitartanak.


PowerPlus akkumulátor

A Samsung intelligens töltési technológiájával az akkumulátor akár 1000 feltöltésig megőrzi eredeti kapacitása 80%-át. Ez közel háromszorosa egy átlagos akkumulátor élettartamának, amely alig több mint a 300 töltési ciklus. A Samsung notebook kevesebb akkumulátort használ el élettartama alatt, így gazdaságosabb és környezetkímélőbb.


Állandó védelem

A biometrikus ujjlenyomat-olvasó megnyugtató védelmet biztosít adatai számára, jelszó használata nélkül. A platformmegbízhatósági modul (TPM) titkosítja a merevlemezen levő fájlokat és mappákat. A lopásgátló szoftver segítségével távolról nyomon követheti, vezérelheti és lezárhatja az eltulajdonított notebook-ot.


Jobb használhatóság

A Series 2/4/6 notebookok egyszerű használata, valamint fejlett hálózati és kommunikációs képessége növeli a mobilfelhasználók produktivitását és megkönnyíti az életüket.


Kényelmes ergonómia

Az érzékeny, ergonomikus kialakítású, optimális méretű és távolságú gombokkal ellátott billentyűzeten ugyanolyan kényelmesen tud gépelni, mint az asztali billentyűzeten. A touchpad nagyobb, mint más notebook-on, és a billentyűzetéhez hasonló gombokkal van ellátva, így gyorsabban és pontosabban tud vele dolgozni.


Gyors és egyszerű bővítés

A beépített dokkoló csatlakozó*4 segítségével egyszerűen, egy mozdulattal csatlakoztathat a notebookhoz különféle eszközöket, pl. külső monitort, billentyűzetet, egeret, nyomtatót stb. Nincsenek kusza kábelek – vegye ki a notebook-ot a dokkolóból és máris indulhat!


Gyors összeköttetés

Maradjon útközben is kapcsolatban a beépített 3G*1 mobil szélessávú adatkapcsolattal. Az USB 2.0-nál 10 x gyorsabb, nagy sebességű USB 3.0*1 csatlakozásnak köszönhetően gyorsan le tudja menteni és meg tudja osztani a gépen tárolt adatokat. A beépített 34 mm-es Express Card csatolón keresztül egyéb eszközöket is gyorsan el tud érni.


Teljesítmény kompromisszumok nélkül 

Kiváló teljesítményével, tükröződésmentes képernyőjével és gyors indulásával a Series 2/4/6 notebook ideális választás azok számára, akik gyorsan akarják elintézni a teendőiket – bárhol, bármikor is legyen rá szükség.

 

Ragyogóan fényes SuperBright LED kijelző

A tükröződésmentes LED kijelző nem veri vissza a külső fényt, 300 nit-es fényereje pedig mintegy 40%-kal nagyobb a normál notebook-okénál. A képernyő szabadtéri fényben is kiváló minőségű képet és jól olvasható szöveget ad, így hosszabb ideig tud dolgozni anélkül, hogy megerőltetné a szemét.


Erőteljes belső

Lenyűgöző számítási és grafikai teljesítmény – csúcsminőségű Intel® Core™ i5/i3*1 processzor és nagy teljesítményű NVIDIA, vagy Intel HD grafikuskártya. Az irodai munka, a webböngészés és a hardverigényes alkalmazások használata is gyorsabb, produktívabb és élvezetesebb.


Gyors indítás

„Instant on” funkció – a bekapcsológomb megnyomása után másodperceken belül munkához láthat. Az innovatív hibrid alvó üzemmód a hagyományos készenléti állapot gyors indításának és a hibernálás stabilitásának előnyeit egyesíti, így nem kell 30 – 60 másodpercet várnia a notebook elindulására.


Biztonságtudat

A Series 2/4/6 notebook ideális választás azok számára, akik szeretnek biztosra menni. A gép megfelel a legmagasabb szintű minőségi szabványoknak, így garantálja a befektetés maximális, hosszú távú megtérülését.


A modelleket nagyobb tétel vásárlása esetén akár teljes mértékben is testreszabhatja, szinte minden paraméterét egyedileg megtervezheti. Részletekért érdeklődjön kollégáinknál!

 

Kapcsolódó termékek:

Samsung NP200B5B-A01HU 15,6"/Intel Core i3-2350M 2,3GHz/4GB/500GB/Fekete/Win7 notebook - bruttó 214.900 Ft

Samsung NP400B2B-A01HU 12,5"/Intel Core i5-2450M 2,5GHz/4GB/500GB/Fekete/Win7 notebook - bruttó 284.900 Ft

Batka Tímea
" Sziasztok, Maximálisan elégedett vagyok veletek, nagyon jó csapat vagytok! Már az összes barátom hozzátok jár! " Hajrá MasterMind! "
2020. február 07. péntek
Szucsányi Péter
"Mindenkinek csak ajánlani tudom a MasterMind-ot! Kellemes és barátságos hangulatban fogadnak. Asztali gépet és laptopot is vittem már hozzájuk, nagyon jól, szakszerűen, gyorsan és jó árban is dolgoznak, segítőkészek. (Nekem a gépet ki is takarították szépen, pedig elfelejtem mondani. Apró dolog de sokmindent elárul ☺️)"
2019. augusztus 23. péntek
Karafa Dávid
"Nagyon udvariasak és segítőkészek voltak."
2019. június 28. péntek

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.