Ac Acer kibővíti Windows 8 Upgrade visszatérítési promócióját!

Az Acer hisz abban, hogy vásárlói megérdemlik, hogy hozzáférjenek és kihasználják a legújabb technológiák előnyeit, ezért az Acer eddig is aktív partner volt a hivatalos Microsoft Windows 8 Upgrade program népszerűsítése terén.


Ehhez a programhoz kiegészítésképpen, júniusban az Acer egy egyedi promóciót jelentett be, melyben a hivatalos online Microsoft Windows 8 Upgrade költségének visszatérítését kínálja minden olyan Acer UltrabookTM esetében, melyet 2012. június 2. és 2013. január 31. között vásárolnak.


Az Acer örömmel jelenti be, hogy fenti ajánlata tovább bővült egyéb notebookokra és asztali PC-kre is. Egész pontosan a promócióba mostantól beletartoznak azok az Acer Aspire notebookok, Acer Aspire asztali PC-k, melyek eredetileg Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional vagy Ultimate operációs rendszerrel lettek szállítva. Továbbá belekerültek azok az Acer TravelMate notebookok és a Veriton asztali PC-k is, melyek eredetileg Windows 7 Home Basic vagy Windows 7 Home Premiummal lettek szállítva. A promóció ezen része azokra a technikailag is megfelelő termékekre vonatkozik, melyeket 2012. október 1. és 2013. január 31. között vásárolnak.


Az Acer üzembe helyezett egy dedikált weblapot, amely segít a vásárlóknak eligazodni ebben a promócióban (www.acer.com/windows8upgrade). A promóció felkínálja a hivatalos Microsoft Online Upgrade költségének visszatérítését, így amint a vásárlók elvégezték az online Microsoft Upgrade folyamatot, csupán annyi a dolguk, hogy meglátogatják a www.acer.com/windows8upgrade oldalt és követik a hivatkozást az igénylés oldalára. Itt a vásárlónak olyan információkat kell megadnia, amivel megerősíti, hogy elvégezte a Microsoft Upgrade Programot és melyekkel azonosítja saját magát és termékét. Amint ezt ellenőrizték és a vásárló megfelel a feltételeknek, az Acer visszatéríti a vásárlónak a Microsoft Upgrade folyamat online költségét. A teljes szabályzat és részvételi feltételek megtalálhatók a www.acer.com/windows8upgrade címen.


Részvételi feltételei

Vásárlási időszak

Az Acer Ultrabookok esetében, 2012. június 2. és 2013. január 31. között vásároltakra,

Acer Aspire notebookok esetében, 2012. október 1. és 2013. január 31. között eladottakra vonatkozik a visszatérítés.


Időkeret

Azoknak az Acer vásárlóknak, akik ki szeretnék használni az upgrade ajánlat előnyeit, a jelentkezési időszak alatt jelezniük kell visszaigénylési szándékukat, amely a Windows 8 általános elérhetőségének dátuma és 2013. március 15. között lesz.


Megfelelő termékek

ACER PROMÓCIÓ: Acer Ultrabook, megfelelő Aspire notebookok és asztali PC-k, eredetileg Windows 7 Home Basic, Home Premium operációs rendszerrel szállítva.

TravelMate notebookok és Veriton asztali PC-k eredetileg Windows Home Basic vagy Home Premium operációs rendszerrel szállítva.

ALAP MICROSOFT PROMÓCIÓ:

Megfelelő Acer PC-k Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional vagy Ultimate operációs rendszerrel szállítva.

A megfelelő Acer modellek teljes listája az Acer honlapján található meg.


Milyen dokumentumokat kell a vásárlónak bemutatnia?

Kapcsolati adatok: név, cím, email cím, telefonszám, bankszámla adatok

Eszköz sorozatszáma

Az Acer PC számlája

A Microsoft emailje a Windows 8 upgrade-ről


Mennyi ideig tart?

4 - 6 hét, mire az upgrade visszatérítése megérkezik.

Megjegyzés A vásárlók csak ugyanolyan nyelvű upgrade-et kérhetnek, mint amilyen az eredetileg a számítógépre előtelepített Microsoft Windows 7 nyelve volt.

Magyar Mihály
"Nagyon elégedett vagyok, korrekten megoldották a problémámat."
2019. június 12. szerda
Borsuk Ferenc
"Csak ide hordom a telefonjaimat javításra, nagyon elégedett vagyok a srácokkal."
2019. június 12. szerda
Oszlánszki Zsófia
"Aranyosak voltak, nagyon elégedett vagyok a kiszolgálással."
2019. június 12. szerda

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.