Megérkezett a Nextbook Premium SE

Egy tablet, amit meg kell ismerned!


A Nextbook tablet márka az USA-ból érkezik, ahol nagynevű vetélytársak mellett sikerül helytállnia a piacon. A kihívásnak megbízhatósága és jó minősége révén tud megfelelni. A fentiekre kiváló példa a legújabb Nextbook 7 Premium SE modell, amely mindent felvonultat, ami egy mai modern táblagéptől elvárható.


7”-os kontrasztos kijelzője, HD felbontású (1024x600-as), precíz 5 pontos multitouch érintő panellel, ami játékoknál, internet böngészés közben vagy multimédia lejátszáskor is remekül szolgál.


A programok, játékok és videók zökkenőmentes futásáról a fürge (2x1,5GHz-es), kétmagos CortexA9 processzor és az 1GB rendszer memória gondoskodik. Tárhelyül további 8GB memória áll rendelkezésre, de ha még ez sem lenne elég, akkor akár 32 GB-os micro SD kártyával is bővíthetjük a készüléket.


Az Internet stabil WiFi kapcsolattal vagy a támogatott külső USB-s 3G modemek segítségével érhető el. Így szinte bárhol élvezhetjük az Internet szabadságát. A Nextbookkal egyébként sem lehet unatkozni, hiszen könyvolvasóként ill. zene vagy video lejátszóként is nagyszerűen használható. Akár full HD MKV video fájlokkal is megbirkózik, sőt a beépített HDMI csatlakozón keresztül TV készüléken is élvezhetjük a filmeket.


Előlapi kamerája video chat programokhoz (pl. Skype) ideális, a hátoldali (2Mpixeles) kamerával pedig fényképeket készíthetünk. A kényelmi szolgáltatásokat a Bluetooth funkció teszi teljessé, amivel BT fejhallgató vagy BT billentyűzet csatlakoztatható a készülékhez.


A Nextbook tablet a legfrissebb Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel és magyar nyelvű támogatással érkezik. De ami még ennél is fontosabb, a licenszált Google Play áruház támogatás, amely segítségével applikációk garmadájához férhetünk hozzá gond nélkül.

Németh Dezső
"Megbízható, gyors, ügyfélorientált."
2019. szeptember 20. péntek
Borsuk Ferenc
"Csak ide hordom a telefonjaimat javításra, nagyon elégedett vagyok a srácokkal."
2019. június 12. szerda
Juhász Szabina
"Csak annyit tudok írni: tökéletes kiszolgálás, kiváló szakmai felkészültség. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a szervizt, mert pont azt nyújtja, amit elvárok egy szolgáltatótól! Köszönöm, és találkozunk még!! "
2019. szeptember 04. szerda

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.