Nikon Coolpix S810c - Android VAGYOK

 

A Nikon nemrégiben jelentette be az új Android (4.2.2 Jelly Bean verziójú) operációs rendszerrel működő COOLPIX S810c modellt – azt a kompakt fényképezőgépet, amely még inkább közösségi élménnyé teszi az életedet. Még jobb képminőségével és még nagyobb tudásával fantasztikus fényképezési funkciókat biztosít, miközben az internetre is csatlakozhatsz vele, így elérheted kedvenc közösségi csatornáidat, továbbá játékaidat és alkalmazásaidat a Google PlayTM kínálatából.

Elődjéhez képest lényeges fejlesztésen esett át, így ez a fényképezőgép közelebb visz az eseményekhez lenyűgöző 12x NIKKOR optikai zoom objektívjével, amelyet megdupláz a 24x Dynamic Fine Zoom2 funkció a még részletgazdagabb képek érdekében. Érzékeny, hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelője nagyszerű állóképeket és teljes HD videókat rögzít még kevés fény esetén – például beltérben – is, a beépített Wi-Fi segítségével pedig azonnal megoszthatsz mindent a közösségi médiában.

Elődjénél szélesebb, 9,4 cm-es LCD érintőképernyője minden eddiginél egyszerűbb működtetést tesz lehetővé. Az érzékeny, nagy felbontású, 1 229 000 képpontos képernyőn nemcsak a fényképeidet nézegetheted, hanem közösségi oldalakat is böngészhetsz, vagy akár játszhatsz is, könnyen és élvezetesen. Ráadásul fényképezőgéped tovább bírja, mint eddig. A meghosszabbított akku élettartamnak köszönhetően több fényképet készíthetsz, sőt, a mikro-USB csatlakozón keresztüli akkutöltés közben is használhatod a fényképezőgépet.

Android operációs rendszerével a COOLPIX S810c azonnali hozzáférést biztosít a Google+TM szolgáltatáshoz, így közvetlenül a fényképezőgépről csatlakozhatsz barátaidhoz, családtagjaidhoz vagy más közösségekhez. Túl azon, hogy képeidet megoszthatod másokkal, rendelkezésedre áll az előre telepített Nikon Image Space által kínált 20 GB ingyenes tárterület, de ha még ez sem lenne elég, hozzáférhetsz a Google DriveTM felhőalapú szolgáltatáshoz, ahol korlátlan mennyiségben tárolhatsz kisfelbontású fényképeket, valamint akár 15 GB ingyenes tárhely áll rendelkezésére a nagyobb fájlok számára.
Felvételeidet kreatív ötletekkel szeretnéd feldobni? A Google+ PhotosTM szerkesztő szolgáltatással retusálhatod felvételeidet és szűrőkkel javíthatod a fotókat.

Egyéb kiemelt funkciók:

  • Teljes HD videók – rögzítse a vidám pillanatokat 1080p felbontással, 30 kép/mp sebességgel, optikai zoom használatával és sztereó hanggal. Akár lassított felvételeket is készíthetsz, 240 kép/mp sebességgel.
  • EXPEED C2 processzor – tiszta fényképeket készíthetsz rendkívül gyorsan, garantáltan nagy sebességű működéssel, bármilyenek legyenek is a fényviszonyok.
  • Egyszerű panoráma 360°/180° – függőleges döntéssel vagy vízszintes pánozással csodás tájképeket és látványokat rögzíthetsz, amelyek megérdemlik, hogy panorámafelvételen örökítsd meg őket.
  • Sorozatfelvétel – ragadd meg a tökéletes arckifejezést és a gyors történéseket az akár 8,1 kép/mp sebességű sorozatfelvétellel.
  • Beépített Wi-Fi – a „Connect to COOLPIX S810c" alkalmazást intelligens eszközére is telepítheted a képek könnyű átvitele érdekében, arra az esetre, ha éppen nem áll rendelkezésre Wi-Fi.
  • 4 GB belső memória – a fényképezőgépben lévő 4 GB tárhelyet külön megvásárolható microSD-memóriakártyával bővítheted, így egyetlen pillanatot sem fogsz elszalasztani amiatt, hogy megtelt a tár.
  • Timeline view – időrendi sorrendben megtekintheted a megjegyzésekkel rendelkező fényképeidet a kijelzőn, mintha egy blogot vagy közösségi webhelyet látnál.
  • Használd a fényképezőgépet akkutöltés közben is – a mikro-USB-port révén akkutöltés közben is folytathatod a képek megosztását, megtekintését vagy akár a fényképezést.

A termékről bővebb információért látogass el a gyártó oldalára: www.nikon.hu

A termék hamarosan elérhető a MasterMind kínálatából.

Elekes Attila
" Többször segítettek telefon, laptop meghibásodása esetén. Egy rendkívül jól szervezett, profi vállalkozás. Ajánlom őket! "
2020. július 05. vasárnap
Árnyas József
"Rendszeresen itt vásárolok és nagyon jó véleménnyel vagyok erről a cégről."
2019. június 12. szerda
Juhász Szabina
"Csak annyit tudok írni: tökéletes kiszolgálás, kiváló szakmai felkészültség. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a szervizt, mert pont azt nyújtja, amit elvárok egy szolgáltatótól! Köszönöm, és találkozunk még!! "
2019. szeptember 04. szerda

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.