ASUS Echelon Gamer billentyűzet

Nem tudni merről jön az ellenség. Talán a bokrok közül, esetleg elbújtak valamelyik lepusztul épület mögé? Esetleg bementek? Lényegtelen is, leguggolok – fegyver célra tartva, lélegzet visszatartva. A félhomályban csak a monitor világít erős fénnyel, minden idegszálam a jobb kezem mutatóujjánál arra a gombra összpontosít, ami életet vagy halált jelenthet. Az egér tűz gombjára. Bal kézzel óvatosan lavírozok, a katonai bakancs halkan cuppog a sárban. Két lépés és bent vagyok az épületben. Gyors forduló balra – a folyosó üres. Nem mintha számítana mégis alig hallhatóan nyögöm a füles mikrofonjába a többieknek, hogy tiszta a terep. Üvegcsörömpölés – fölállok, szaladok ahogy csak a lábam bírja – édes Istenem csak a sarokig ne lőjenek rám; újabb forduló ott az ember, célzok, lövök – az idő egy pillanatra megáll, de az AK 5C teszi a dolgát, amaz összeesik. Nincs idő örülni, süvítenek körülöttem a golyók, fölállnék szaladnék, de lecsúszott a billentyűzetről a kezem, Úristen hol az a rohadt shift nemtalálomhogyarossebbe; lenézek, de a vakító monitor után a félhomályba burkolózó billentyűzet röhög rajtam, ő már tudja amit mindjárt én is – tompa puffanással zuhanok a földre; ennyi volt.

Ez volt az a pont, mikor úgy határoztam, hogy kell egy igazi, hamisítatlan gamer billentyűzet. Olyan ami pontos, kényelmes, villám gyors – és nem elhanyagolható módon világít. Hogy ha be is üt a gikszer és a társaim sehol, legalább önmagamat ne hagyjam cserben. Az élet a virtuális térben is küzdelem, de az ASUS Echelon Gamer billentyűzettel játszva nyerhetek. És Te is.

 

Kapcsolódó termék:

ASUS Echelon Gamer USB fekete HUN mechanikus billentyűzet - bruttó 39.990 Ft

Hudák Péter
" Kedves kiszolgálás, segítőkész személyzet, gyorsan, jó áron dolgoznak! Csak ajánlani tudom őket! Jár az öt csillag! "
2020. szeptember 15. kedd
Árnyas József
"Rendszeresen itt vásárolok és nagyon jó véleménnyel vagyok erről a cégről."
2019. június 12. szerda
Magyar Mihály
"Nagyon elégedett vagyok, korrekten megoldották a problémámat."
2019. június 12. szerda

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.