Samsung jótállási feltételek változása

Tisztelt Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy változások történtek a Samsung termékek jótállási feltételeinek szabályozásában.

A korábbiakkal ellentétben, a jogszabály által előírt egy év kötelező jótállást követően önként vállalt további jótállási időtartamot, az ún. kiterjesztett jótállást a Samsung a fogyasztók felé számos termék esetében regisztrációhoz köti.

Mivel mindannyiunk közös érdeke, hogy az általunk értékesített termékek kapcsán a vásárlóink teljes körű tájékoztatást kapjanak, szeretnénk felhívni partnereink figyelmét, hogy a végfelhasználói értékesítés során tájékoztassák vásárlóikat a regisztráció szükségességéről. Továbbá gondosan válasszák meg beszerzési forrásaikat, ugyanis a regisztráció során csak a Samsung Electronics Magyar ZRt. által forgalomba hozott termékekre vállal kiterjesztett jótállást, külföldről származó termékekre csak a jogszabály által kötelezett egy év jótállást tudja garantálni.

Az érintett termékkörök listája: 

Cikkcsoport

Kiterjesztett jótállás (az alapjótálláson felül)

Monitor

regisztrációhoz kötött

Monitor TV

regisztrációhoz kötött

SSD

nincs regisztrációhoz kötve

Memóriakártya

nincs regisztrációhoz kötve

Nyomtató

regisztrációhoz kötött

Tablet

regisztrációhoz kötött

LFD

nincs regisztrációhoz kötve

Optikai meghajtók

nincs regisztrációhoz kötve

Nyomtató kellék

nincs regisztrációhoz kötve

Mobiltelefon

regisztrációhoz kötött

TV

regisztrációhoz kötött

 A regisztráció menete:

A vásárlónak regisztrálnia kell a megvásárolt terméket a http://regisztracio.samsung.hu weboldalon vagy a díjmentes ügyfélszolgálati telefonszámunkon (06-80-SAMSUNG/08-80-7267864). A regisztráció az adott termékre vonatkozó kötelező jótállás időtartama alatt tehető meg; ha a vásárló a terméket nem regisztrálja a megadott időszakon belül, kiterjesztett jótállásra nem jogosult.
A regisztrációhoz szükséges a teljes név, a nem, a születési dátum, az e-mail cím, a lakcím, a telefonszám, továbbá opcionálisan további, nem demográfiai információk megadása. A regisztrációhoz szükséges továbbá a termék gyári számának, a vásárlás helyének és idejének megadása is. A regisztráció részletei a https://my.samsung.hu/termekregisztracio honlapon tekinthetőek meg.

Egyes termékkategóriákra vonatkozó alapjótállás és kiterjesztett jótállások mértéke az alábbi linken érhető el*: http://www.samsung.com/hu/support/warranty/

*A Samsung a jótállási feltételek szabályozásában két nagy csoportot különböztet meg: a fogyasztókat és a fogyasztóknak nem minősülő személyeket. A két csoport felé vállalt jótállási feltételek, illetve a jótállási feltételek érvényesítési módja egyes kérdések vonatkozásában eltérhet egymástól.

B.B.
"Maximálisan elégedett voltam, nagyon aranyosak voltak a fiúk. A továbbiakban is mindig ide fogok járni ez egészen biztos!"
2019. június 28. péntek
Cachter Attila
"Tökéletesen, maximálisan elégedett vagyok mind a javítással mind pedig a kiszolgálással. Törzsvásárlók vagyunk, mindig visszajárunk."
2019. június 12. szerda
Dobrosi Tibor
"Máskor is csak ide fogok jönni, mert nagyon elégedett voltam a kiszolgálással."
2019. június 28. péntek

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.