Év végi ajándékötlet a Geniustól!

Életre kelthető fényképek, most könnyedén...


Év végi ajándékötlet a Geniustól!Ma már szinte mindenki digitális kamerával fotózik és filmezik. A digitális technikának számos előnye mellett azért van egy hátránya is, a képek élvezhető méretben való megnézéséhez TV-hez kapcsolt médialejátszó vagy számítógép kell. Azt pedig van mindenkinek, mindenhol… vagy mégsem? A nagyszülőknek például nem biztos hogy van, az pedig biztos, hogy azért nem fognak venni egyet, hogy megnézhessék az unokákról vagy a családi nyaralásról készült képeket. Persze a digitális képekről is rendelhetünk papírképeket, de hosszabb távon, pontosabban ha már több száz képről van szó, akkor olcsóbb egy digitális képkeret.

Ezért most ismerkedjünk meg a Genius remekeivel, például a DPF-700 modellel, mely képernyőjének az átmérője típusjelének megfelelően 7 hüvelyk, ami csupán két milliméterrel kisebb a szokásos, képeslap méretű 10x15cm-es papírképek méreténél. És ezt persze bőven ellensúlyozza, hogy AVI formátumú mozgóképeket is le tud játszani. A DPF-700 egy egyszerűen kezelhető képmegjelenítő illetve lejátszó eszköz.


Legfontosabb adatai:

Felbontás: 480 x 234 képpont

Támogatott formátumok: JPG és AVI

Támogatott adattárolók: SD/SDHC/MMC/MS memóriakártyák, az SD/SDHC esetén max. 8 GB kapacitással, valamint pendrive-ok.


Aki ennél többet szeretne, annak a gyártó másik ajánlata:

A 10 hüvelyk képátmérőjű DPF-1000-et ajánljuk, amely nemcsak nagyobb méretű és felbontású, hanem naptár, óra és ébresztőóra funkcióval is rendelkezik. Képernyőjén egyszerre akár három képet is meg tud jeleníteni és van 128 MB belső memóriája is. A képeket kisebb testvéréhez hasonlóan automatikusan a megfelelő módon – álló vagy fekvő – jeleníti meg.


Legfontosabb adatai:

Felbontás: 1024 x 600 képpont

Támogatott formátumok: JPG, BMP,AVI és MPEG

Támogatott adattárolók: SD/SDHC/MMC/MS/MS Pro memóriakártyák, az SDHC esetén max. 16 GB kapacitással, valamint pendrive-ok.


A GENIUS minden termékére 24 hónap cseregaranciát biztosít.

Szucsányi Péter
"Mindenkinek csak ajánlani tudom a MasterMind-ot! Kellemes és barátságos hangulatban fogadnak. Asztali gépet és laptopot is vittem már hozzájuk, nagyon jól, szakszerűen, gyorsan és jó árban is dolgoznak, segítőkészek. (Nekem a gépet ki is takarították szépen, pedig elfelejtem mondani. Apró dolog de sokmindent elárul ☺️)"
2019. augusztus 23. péntek
Magyar Mihály
"Nagyon elégedett vagyok, korrekten megoldották a problémámat."
2019. június 12. szerda
Krómer Miklós
"A világon mindennel elégedett vagyok, nagyon rendesek a fiúk."
2019. június 12. szerda

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.