Váltson Windows 8-ra!

Azok az ügyfelek, akik 2012. június 2. – 2013. január 31. között bármilyen Windows 7 operációs rendszerrel (kivéve Windows 7 Starter) előtelepített számítógépet vásárolnak, lehetőségük nyílik rendszerüket a Windows 8 Pro verziójára frissíteni mindössze 4.500 Ft-ért*, amint az új rendszer elérhetővé válik.


A Microsoft a promóciós árat a következő korlátozásokkal teszi elérhetővé:

  • Minden jogosult számítógéphez egyetlen frissítési ajánlat igényelhető.
  • Ügyfelenként legfeljebb öt frissítési ajánlat regisztrációjára van lehetőség, azaz egy felhasználó maximum öt számítógépet regisztrálhat a programban.
  • Az ajánlat beváltásának határideje: 2013. február 28. Ezt követően nincs lehetőség a frissítési ajánlat beváltására.


A Microsoft saját maga kezeli a frissítési ajánlat beváltásának folyamatát, beleértve a jogosultság ellenőrzését, a fizetést, a szoftverszállítás teljesítését, valamint a terméktámogatást.


Az ajánlatbeváltási folyamatot lépései:

1. A jogosult ügyfelek a Windows-frissítési ajánlat weboldalán https://windowsupgradeoffer.com/hu regisztrálhatnak az ajánlatra.

2. A sikeres regisztrációt követően az ügyfelek egy visszaigazoló e-mail üzenetet kapnak, amely tartalmazza a regisztráció részleteit.

3. A Windows 8 operációs rendszer kereskedelmi forgalmazásának megkezdését követően az ügyfelek egy újabb e-mail üzenetet kapnak, amely tartalmazza az ügyfél promóciós kódját, valamint a vásárlás további lépéseit.

4. A felhasználók ezt követően online, bankkártyás fizetéssel tudják megvásárolni a frissítést, majd letöltetni a Windows 8 telepítőkészletet és az aktivációs kulcsot.


* A megadott forint összeg csupán tájékoztató jellegű, a termék ára 14.99 EUR és 300 HUF/EUR árfolyamon kalkulált. A vásárlás forintban kifejezett pontos összegét a vásárlás pénzügyi teljesítésének napján, a vásárláshoz használt bankkártya kibocsátója által alkalmazott átváltási szabály, árfolyam határozza meg. Az ár az Áfát tartalmazza.

Boros Gábor
"Nagyon hamar megcsinálták a srácok a telefonomat!!!"
2019. június 28. péntek
Moskovicsné Tőkés Mónika
"Nagyon, nagyon, nagyon szeretjük őket!!!"
2019. június 28. péntek
Balázs István
" Gyors, megbízható, kiváló szerviz! Nem kérdés, hogy a legjobb Nyíregyházán! "
2021. június 03. csütörtök

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.