Maximális védelem, és prémium szolgáltatások, minden készülék számára.

Panda Gold ProtectionA Panda Gold Protection védi a PC, Mac és Android okostelefonokat és táblagépeket.
Elérheti zenéit, fotóit és videóit bármely készüléken. Kezelje és ossza meg digitális életét biztonságosan!
Használja ki a legkiválóbb, napi 24 órás prémium technikai támogatást igényei szerint. Mondjon búcsút a biztonsági problémáknak.

Miért a Panda Gold Protection?
Panda Gold Protection lehetővé teszi a maximálisan biztonságos online életet. Maximális vírus elleni védelmet nyújt az összes készüléken: PC, Mac és Android okostelefonokon és táblagépeken. Az új Panda Gold Protection védi az adatokat az alkalmazott készüléktől vagy operációs rendszertől függetlenül.
Böngészhet, megnézheti e-mailjeit, vásárolhat és bankolhat online, beléphet a közösségi oldalakra, mindezt a legteljesebb nyugalommal... A Panda Gold Protection megvédi az online életét.
Ne feledje, mi mindig ott vagyunk, ha szüksége van ránk. A Panda Gold Protection a legkiválóbb szolgáltatást nyújtja a nap 24 órájában, egy ingyenes fertőtlenítési szolgáltatást is beleértve.

Mit nyújt a Panda Gold Protection?
Kiváló védelmet...
Az ismert és ismeretlen vírusok és más veszélyek ellen minden készüléken otthon vagy az irodában (PC, Mac, Android okostelefonok és táblagépek). Maradjon kapcsolatban családtagjaival és barátaival biztonságosan
Az online csalások és személyazonosság-lopások ellen online vásárlás vagy bankolás közben. Védje meg magát a rosszindulatú webhelyektől és szoftverektől az internethasználat, vagy a közösségi oldalak használata során.
Hasznos eszközök az online élet élvezetéhez és megosztásához
A Panda Gold Protection automatikusan tárolja, szinkronizálja és megosztja fotóit, videóit és dokumentumait a készülékek között (PC, Mac, IOS, Android és Blackberry). Az online élet tárolása, szinkronizálása és megosztása sosem volt ilyen egyszerű (20 GB tárhellyel).

Prémium szolgáltatás az igényeknek megfelelően
Biztonsági szakértőink a legjobb tanácsokat és útmutatásokat adják, amelyekkel megvédheti magát az online világban, valamint válaszolnak a víruskereső szoftverrel kapcsolatos bármilyen kérdésre. Ezenkívül a Panda szakembere vírusfertőzés esetén csatlakozik a számítógépéhez, és eltávolít minden veszélyes és kártékony programot.
PC-helyreállítási rendszer
Indítsa el számítógépét védett módban és vírusmentesítse vészhelyzetben vagy kritikus helyzetekben. Ossza meg bárkivel és segítsen nekik is megtisztítani számítógépeiket.
PC-használók:
Maximális védelem a számítógépe számára a Panda Gold Protection szoftverrel. A Panda Gold Protection a számítógépére, az adataira és a családjára leselkedő valamennyi veszélyforrással szemben teljes védettséget biztosít, még olyanokkal szemben is, amelyek még most nem is ismertek.
Mac-használók:
A Panda Gold Protection teljes védelmet nyújt a Mac-felhasználóknak vírusoktól és egyéb internetes veszélyektől. A Mac-felhasználók ugyanolyan veszélyeknek vannak kitéve, mint a PC-felhasználók, és az internet globalizációja folytán senki sincs biztonságban... A Panda Gold Protection megvédi még a legújabb Mac, iPad, iPhone és iPod touch készülékeket is.
Android táblagépek és okostelefonok használói:
A Panda Gold Protection megvédi mindenféle internetes támadástól. Böngészhet, bankolhat és vásárolhat online, használhatja a közösségi oldalakat... a legnagyobb biztonság mellett.
Még soha nem volt ennyire egyszerű vírusvédelmet telepíteni a számítógépre. A Panda könnyű, gyors és átfogó megoldást biztosít.
A termék gyorsan, a felhasználó számára szinte észrevétlenül települ a számítógépre.
A legfrissebb operációs rendszerekkel és platformokkal összhangban álló, új, még modernebb, intuitív felhasználói élmény.
A program használatához semmiféle szaktudás nem szükséges, hiszen a megoldás minden feladatot automatikusan végez. Csak telepíteni kell, és nincs több gond a vírusokkal és más veszélyekkel.

Juhász Szabina
"Csak annyit tudok írni: tökéletes kiszolgálás, kiváló szakmai felkészültség. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a szervizt, mert pont azt nyújtja, amit elvárok egy szolgáltatótól! Köszönöm, és találkozunk még!! "
2019. szeptember 04. szerda
Boros Gábor
"Nagyon hamar megcsinálták a srácok a telefonomat!!!"
2019. június 28. péntek
Dr. Gyurkovics Miklós
"Tökéletes kiszolgálás, szakértő eladók jellemzik az üzletet!"
2019. június 28. péntek

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2023 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.