Vásárolj Microsoft Office terméket és bulizz az Aquaworld-ben!

Ilyen még nem volt! Most Microsoft Office termékek* vásárlásával 2 személyre szóló meghívót kapsz a Microsoft Aquaworld-ben tartott bulijára. Ha élsz ezzel az ajánlattal, 2010. november 12-én a jó idő számodra garantált, hiszen az Aquaworld Európa egyik legnagyobb fedett élményfürdője!


Hogy mi vár rád? A délelőtti 10 órás nyitást követően napközben különböző vizes programok és vetélkedők, de az Office előadásokon megismerheted a legújabb 2010-es termék szolgáltatásait is. Levezetés képpen táncos műsorok várnak, ami után egy fürdőruhás buliban vehetsz részt.

Mit kell tenned, hogy ott lehess? Vásárolj az akcióban való részvételre jogosító termékekből, regisztrálj a megadott módon, és mi már küldjük is a meghívódat! A meghívóval egész nap használhatod az Aquaworld szolgáltatásait, részt vehetsz a nap közbeni vetélkedőkön és programokon, és ha még nem vagy elég fáradt, végigtáncolhatod az esti bulit is.

Lépések az Aquaworld felé


  1. Vásárolj az Office termékekből* a promóciós időszakban! Keresd azokat a dobozokat, amiken ott van az Aquaworld-ös matrica!
  2. Küldd be a számla - és a termék dobozán belül található Eredetiséget Igazoló Matrica (COA) másolatát vagy fényképét az alábbi módok valamelyikén a Microsoft számára:



    • E-mailben, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy
    • Postán:


Microsoft Magyarország Kft.

1031 Budapest

Graphisoft park 3.

A borítékra írd rá, hogy Élményfürdő


  1. Bármelyik módon küldöd be a kért dokumentumokat, tüntesd fel a neved, postai címed, e-mail címed és telefonszámod
  2. A beküldött információk ellenőrzése után pár napon belül postán küldjük a meghívót. Adataid csak az Aquaworld-ös promócióval kapcsolatban használjuk fel, és a meghívó kiküldése, illetve az esetleges kérdések tisztázása miatt van rájuk szükség.
  3. Amennyiben pár napon belül nem érkezik meg a meghívód, kérjük írj egy e-mail-t az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

Részvételi feltételek



  • *Az akcióban a teljes dobozos (FPP), előtelepített (OEM-MLK) Microsoft Office 2007 és a teljes dobozos (FPP), valamint Termékkulcs kártya (PKC) Microsoft Office 2010 termékek vesznek részt.
  • A számla alapján az Office termék vásárlásának a promóció időszakban, 2010. szeptember 15. és 2010 október 31. között kell történnie.
  • A számla és a COA matrica másolatának vagy fényképének beküldési határideje 2010. november 5.
  • Egy Office csomag megvásárlása két fő egyszeri belépésére jogosít fel a Microsoft november 12-i Aquaworld rendezvényére. A meghívót nem lehet más időpontban felhasználni az Aquaworld-be való belépésre. November 12-én csak a Microsoft által küldött meghívóval lehet az Aquaworld-be belépni, a helyszínen további belépők vásárlására nincs lehetőség erre a napra.
  • A promóció igénybevételéhez a vásárlást igazoló számla-, illetve a termék dobozában található eredetiséget igazoló (COA) matrica másolatát vagy fényképét kell beküldeni a “Lépések az Aquaworld felé” pontban megadott módok valamelyikén.
  • Az ajánlat igénybevételéhez a végfelhasználó és egy Microsoft viszonteladó közötti számla másolatát kell beküldeni. Microsoft partner és Microsoft disztribútor, illetve Microsoft viszonteladók közötti számlák nem jogosítanak fel az ajánlat igénybevételére.
  • A promóció a meghirdetett időszakban vagy visszavonásig érvényes. A rendezvény időpontja és programja módosításának jogát a Microsoft fenntartja. Módosítás esetén a résztvevőket a megadott elérhetőségeken értesítjük.




Kriván Alexandra
"Sokadjára járunk már itt, mindig ide hordjuk a számítógépeinket és mindig elégedetten távozunk!"
2019. június 12. szerda
Balázs István
" Gyors, megbízható, kiváló szerviz! Nem kérdés, hogy a legjobb Nyíregyházán! "
2021. június 03. csütörtök
Magyar Mihály
"Nagyon elégedett vagyok, korrekten megoldották a problémámat."
2019. június 12. szerda

A MasterMindról

Kik vagyunk?

Számítástechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Csapatunk célja, hogy a napi számítástechnikai problémáidat megoldjuk. Szeretnénk, ha a számítógépedet szeretnéd, és az informatikai kütyük használata számodra élmény, nem pedig stressz lenne.
Legfőbb célunk, hogy teljes elégedettséggel távozz üzletünkből, vidd jóhírünket, és boldogan térj vissza hozzánk, ha újabb számítástechnikai problémával találod magad szemben.

Miért a MasterMind-ot válaszd?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy le tudjuk győzni a legnagyobb vetélytársunkat. Saját magunkat.

Hiszen az csak egy dolog, hogy az ügyfeleink több, mint 98%-a elégedett velünk. A kiemelkedő ügyfélelégedettségen túl miért válassz minket?

Teljes körű garancia, kifogások nélkül

Üzletünkben minden termékre, szervizünkben pedig az elkészített javításokra garanciát vállalunk. Ha problémád van, segíteni fogunk!

Hosszú nyitva tartás

Nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Ingyenes parkolási lehetőség

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Szakértelem és tanácsadás

Szakértő kollégáinktól garantáltan kapsz segítséget a vásárlás/szervizelés során. Közérthetően, szakzsargonoktól mentesen magyarázzuk el Neked a problémáddal kapcsolatos információkat.

Szakmai tapasztalat

Az elmúlt közel 10 év során több, mint 9.000 ügyfelet szolgáltunk ki, több, mint 6.000 számítógépet és több, mint 2.000 iPhone-t javítottunk meg.
A nagy tapasztalatunknak köszönhetően bátran megbízhatsz bennünk.

Miért hasznos számodra a MasterMind hírlevele?

Megtudhatod, miért lassú a számítógéped.

Eláruljuk, hogyan védekezz a vírusok ellen.

Megtanítunk biztonságosan tárolni a fontos adataidat.

Tippeket kapsz, hogyan használhatod ügyesebben a számítógépedet.

Olyan tanácsokkal segítünk, amik vásárláskor nagyon hasznosak.

Eláruljuk, hogyan lehet sokkal gyorsabb a számítógéped.

Tanácsokkal segítünk a modern okoskütyükkel kapcsolatosan.

És sok hasonlóan érdekes témában segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

MasterMind Számítástechnika
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! MasterMind Interactive KFT.

Cookie-kat használunk a weboldalunkon. Így személyreszabottabb ajánlatokat készítünk Neked.